Verwarmingsinstallaties

Alles is mogelijk met de juiste verwarmingsinstallatie passend bij uw woning en woonwensen. Voor een complete levering, installatie en afwerking kunt u bij A. Wiersma terecht.

CV ketels

Meestal verzorgt uw cv-ketel niet alleen voor de verwarming van uw woning maar ook de verwarming van water voor bijvoorbeeld uw keukenkraan of douche. Het is altijd prettig thuiskomen in een woning welke is voorzien een aangenaam klimaat en een goede warmwater voorziening.

Boilers

Boilers worden toegepast in situaties waar snel veel warm water nodig is. Met een boiler beschikt u zonder wachttijd en zonder drukverlies over het benodigde warm water. A. Wiersma biedt keukenboilers en voorraadboilers, maar ook zonneboiler en warmtepompboilers voor verwarming van uw water.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is niet alleen comfortabel maar het is tevens een duurzame manier van verwarmen. Door een constante temperatuur heeft uw een laag energie verbruik. U kunt kiezen voor warm water vloerverwarming. Deze vloerverwarming kan eventueel op uw bestaande C.V. aangesloten worden. Bij het gebruik van vloerverwarming als hoofdverwarming zijn er geen radiatoren nodig, zodat deze geen woonruimte innemen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor elektrische vloerverwarming voor bijvoorbeeld een kleine ruimte als een toilet of badkamer.

Radiatoren

Radiatoren zijn er in vele soorten en maten, van standaard paneelradiatoren tot de nieuwste designradiatoren. Een convectorput is een radiator die niet in het zicht wordt geplaatst, maar in de vloer. Het rooster op de convectorput kan van diverse materialen gemaakt zijn, zoals hout en aluminium.

Sfeerhaarden

Gashaarden en kachels zijn er in diverse soorten en maten. Inbouwhaarden zijn al een aantal jaren de trend; strak ingebouwd of met een klassieke schouw. De keuzemogelijkheden zijn zeer divers. Naast de standaard frontmodellen met alleen vuurzicht van voren, zijn er tweezijdige, driezijdige en zelfs doorkijkmodellen beschikbaar.